Oishi Fusion

Persoonlijk wijnadvies van Gall&Gall Sliedrecht in je WhatsApp

SLIEDRECHT – Wie een smaakvolle wijn wilt kopen, wordt graag geadviseerd. Bij Gall&Gall Sliedrecht aan Burgemeester Winklerplein 24-26 gebeurt dat altijd. Maar in deze tijd van het coronavirus is het allemaal anders. Gall&Gall Sliedrecht biedt daarom een extra service. Juist met het oog op de aankomende feestdagen. Bedrijfsleider Michiel Korevaar stuurt je binnen 24 uur een wijnadvies in de WhatsApp!

Bedrijfsleider Michiel Korevaar van Gall&Gall Sliedrecht geeft binnen 24 uur een passend advies en zet de wijn vervolgens – als je dat wilt – voor je klaar. Ook kan een afspraak worden gemaakt voor het ophalen van de wijn. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

“Wij merkten de afgelopen weken dat klanten langer in de winkel bleven voor het uitzoeken van een goede wijn of mooi cadeau. Dat betekende ook dat het drukker in de winkel werd en er rijen voor de winkel ontstonden. Waar december voor ons altijd de mooiste en gezelligste maand van het jaar is en wij graag de tijd nemen om onze klanten te adviseren, is het nu een beetje anders. We hebben helaas nog steeds te maken met het coronavirus en de maatregelen die we moeten nemen om verspreiding tegen te gaan”, vertelt Suzan Pranger van Pranger De Ligt Retail B.V., waartoe in Sliedrecht Albert Heijn, Etos, Gall&Gall en Post.nl behoren. 

Drukte spreiden
Zeker in deze tijd wil je volgens Prager toch iets bijzonders van de feestdagen maken. “Daarom hebben we als extra service dat onze klanten speciaal voor de feestdagen een appje kunnen sturen naar telefoonnummer
06-17978581 met een adviesvraag. Michiel, onze bedrijfsleider, geeft binnen 24 uur een passend advies. Zo kunnen we de drukte wat spreiden en toch de tijd nemen voor een goed advies”, aldus Pranger. Het telefoonnummer is alleen bereikbaar via whatsapp. Dit is een eigen initiatief van Gall&Gall Sliedrecht. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld