Particulieren belangrijke klantenkring ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse

HARDINXVELD-GIESSENDAM / SLIEDRECHT – Thuisbezorgd (zelfs aan boord van schepen-red.), snel en hoge kwaliteit vlees E-nummervrij! De ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse draait op volle toeren. Niet alleen voor de grootgebruikers, maar zeker ook voor particulieren. Adriaanse vindt dat iedereen moet weten ‘dat iedereen’ bij hem terecht kan en zou dat van de daken willen schreeuwen. Hij doelt op de particulieren en wil de klantenkring graag uitbreiden.

Eén van de heerlijke producten van ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse, de beenham provencaals.  Elke week zijn er vlijmscherpe aanbiedingen, die ook via de Facebookpagina zijn te bestellen, particulier en zakelijk. (Foto ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse)

De kwaliteit van het vlees is hoog bij ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse en de prijs normaal. Bestellingen kunnen via de website, maar ook telefonisch, via Whatsapp, e-mail of via social media als Facebook worden gedaan. Bestellingen vanaf € 30,– worden in Sliedrecht en Hardinxveld-Giessendam bezorgd voor slechts € 1,–. Klanten kunnen het bestelde vlees dus laten bezorgen of zelf ophalen. Het bedrijf is gevestigd op bedrijventerrein Langeveer, Rivierdijk 637 k-l. Klik hier voor een virtuele kijk.

E-nummervrij
Producten van ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse gaan door heel Nederland. Klanten kunnen bij Adriaanse, inwoner van Sliedrecht, terecht voor wat hij noemt ‘een eerlijk stukje vlees’. Het bedrijf is gespecialiseerd in E-nummervrij vlees en vleeswaren, maar ook e-nummervrije kaas en snacks. Ze worden onder meer verwerkt in de smakelijke saladeschotels. 

Ingeblikt vlees
Ook voor ingeblikt vlees moet je bij ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse zijn. “Handig voor op vakantie, de camping of boot”, aldus Adriaanse.

Vis
De service gaat nog verder, want ook voor vis uit Urk kan je bij Adriaanse terecht.

Relatiepakket
Ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse levert ook relatiepakketten. Adriaanse noemt het een andere specialiteit van het bedrijf. Adriaanse: “Met daarin naast een luxe wijn bijvoorbeeld een overheerlijke rollade.” Denk ook aan de ambachtelijke grilworst, kip en beenhammen uit de eigen worstmakerij. 

Catering
Plannen voor een barbecue of gourmet? Dan mag het vlees van ambachtelijke slagerij Bart Adriaanse niet ontbreken. Je hebt een ruime keuze uit de hoge kwaliteit vlees. Adriaanse kan de complete catering verzorgen, voor kleine en grote groepen inclusief stoelen, tafels en tenten. 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld