Overwinning voor voetballers F5 Sliedrecht

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT – Zaterdagochtend 6 februari 2016 won het jeugdteam F5 van v.v. Sliedrecht bij een uitwedstrijd glansrijk van het voetbalteam F4 van v.v. Alblasserdam. Het werd 1-7.

Het team van Sliedrecht speelde enthousiast de wedstrijd. De jongens gingen natuurlijk even op de foto. (Foto Melissa Koppelaar-Huffman)

Direct na de aftrap voerde Sliedrecht de druk op. Dat leverde meteen een 0-1 voorsprong op en snel volgde de 0-2. Alblasserdam scoorde even later uit een hoekschop, 1-2. Voor de rust scoorde Sliedrecht nog 2 keer. In de tweede helft voetbalde Sliedrecht rustig verder en gaf Alblasserdam weinig kansen. Er volgden nog 3 doelpunten van Sliedrecht.  Doelpuntenmakers waren Rentzo (4x), Mitchel (2x) en Timo (1x).