Overtuigende winst korfballers Merwede/Multiplaat 

TILBURG / SLIEDRECHT – Merwede/Multiplaat trof zaterdag 18 november 2017 tijdens een uitwedstrijd in de zaal korfbalvereniging Tilburg. Na een moeizame overwinning van Merwede 2 begon de wedstrijd voor het 1e van Merwede. Er werden punten gepakt. het werd 21-28.

Scores aan de zijde van Merwede/Multiplaat waren er van Steven bakker 4, Dennis van Eijl 3, Vincent Bakker 1, Robbert Bakker 5, Ramon van Meeteren 3, Tessa Visser 7, Iris Bakker 4, Jolanda Redelijkheid 1. (Foto Merwede/Multiplaat)

Doelpuntenreeks
N
et als de vorige wedstrijd had Merwede een moeizame start. Merwede had veel balverlies, waardoor het maar moeilijk tot scoren kwam. Na een paar minuten kwam het team pas echt op gang en begon het weer aan een doelpuntenreeks. Tilburg kon echter nog goed bij blijven en bleef ook mee scoren. Het einde van de eerste helft begon tilburg het moeilijk te krijgen en leek het erop dat ze het niveau niet vast konden houden. Merwede kon dit echter wel en kon uitlopen tot een 8-14 score. Met deze score gingen de spelers de rust in. 

Niet meer bijbenen
N
a rust was het weer even zoeken voor Merwede/Multiplaat en dit gaf Tilburg de kans om terug te komen in de wedstrijd. Ze konden de voorsprong terugdringen naar 2 doelpunten. Hierna was er even wat ophef tussen de spelers en een blessure bij Tilburg. Daarna ging het spel weer verder en moest de concentratie weer gevonden worden. Voor Merwede/Multiplaat leek dit net even nodig te zijn en weer kwamen ze met goed spel tot een ruime voorsprong. Tilburg kon het niet meer bijbenen waardoor Merwede/Multiplaat de wedstrijd won. 

Een reactie plaatsen