Oishi Fusion

Oude garage Bosch Service in brand

door Peter Donk
SLIEDRECHT  – Aan Baanhoek is donderdagmiddag 26 november 2020 brand uitgebroken in de voormalige garage van Bosch Service. Het pand van voorheen Bosch Service deed dienst als opslag van motorhomebedrijf Travelsmaker. Het pand is eigendom van Paul van der Stel, die Bosch Car Service tegenwoordig heeft verderop op Baanhoek.

Bij de brand kwam veel rook vrij. Wat later sloegen vlammen uit het dak. Het pand moet als verloren worden beschouwd. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Op het moment dat de brandweer aankwam, kwamen er al grote rookwolken uit de daklaag. Later volgden vlammen. Onderzocht wordt waardoor de brand is ontstaan. 

Tekst gaat verder onder tweet.

In het pand lagen vooral camperonderdelen. Ook stond er onder meer een Maserati Quattroporte binnen, die niet meer naar buiten kon worden weggereden.

Afgesloten
Het vuur werd onder meer bestreden door Brandweer Sliedrecht en Brandweer Papendrecht. Baanhoek blijft vanwege de smalle doorgang een uitdaging voor de hulpverlening. De weg Baanhoek werd versperd door hulpverleningsvoertuigen, want door de opschaling kwamen ook de ambulance. De politie leidde het verkeer om dat de dijk op wil rijden. Verwacht wordt dat de brandweer nog enkele uren bezig is met nablussen. 

3 gedachten over “Oude garage Bosch Service in brand”

  1. Noord-Oosten wind: Moet er niet even iemand naar Chemours bellen dat er iets van “ons” aankomt?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld