Japans restaurant Oishi Fusion

Organisatoren protesttocht hebben hulp nodig

SLIEDRECHT – Nog een week en dan gaat een aantal Sliedrechters, inwoners van Dordrecht en Papendrecht een protesttocht houden naar chemiebedrijf Chemours / DuPont aan de Baanhoekweg. Voor zaterdag 5 november 2016 doet de organisatie een oproep.

Er worden volgens mede-organisatie Bram de Winter nog 5 stewards gezocht voor begeleiding van de stoet. “Onder meer voor de veiligheid van de lopers. Ook zoeken we 2 auto’s met trekhaak tijdens de toch voor het vervoer van het geluid”, zegt De Winter tegen Sliedrecht24. Er moet o.a. een kar met grote poolster worden getrokken. Reacties kunnen naar Bram de Winter, e-mail: b.dewinter@live.nl

18 gedachten over “Organisatoren protesttocht hebben hulp nodig”

 1. Paul, of wie je dan ook bent… Wij hebben alle vergunningen volgens voorschrift binnen maar ook nog het allerbelangrijkste. Wij gaan NIET voor de eer! Wij gaan voor resultaat..
  En met de politiek heb ik dus al helemaal niets /noppes/nada….. Laat staan iets met verkiezingen… In dat geval had de politiek wel spreektijd van ons gekregen.

 2. Jullie lichten de hele boel op. Hebben mij net zolang tegengwerkt tot ik er woensdag voor Dordt de stekker uittrok, omdat er niks was geregeld. Politie wou net al met Hans van C8 Dordt contact opnemen, omdat die beweerde dat er van Dordtse kant niks georganiseerd zou zijn. Zo gaat dat dus en jullie krijgen alle eer en ik word er zo dus uitgewerkt, terwijl ik alles eerlijk had geregeld en ben nagekomen en jullie wegblijven en niks deden. Wel eerlijk blijven, hè. Mensen hebben gelijk. Het is een ego trip van jullie voor verkiezingen.

 3. Nee Kees, die hebben jullie niet. Net nog Paul Groenenveld gesproken. Je hebt ‘m net stiekem aangevraagd, hij is behandeling. Je doet het nu over mijn rug heen en daar hou ik niet van. Politie Dordt zoekt jullie voor parkeerregelaars. De afspraak die ik voor jullie heb geregeld afgelopen woensdag. Laten we het spelletje eens eerlijk spelen.

 4. Paul.. Helemaal onjuist. We hebben wel alle vergunningen dus probeer geen mist te creëren aub. Nergens voor nodig!

 5. Bram, welke demo? Je hebt niet eens vergunningen. Je bent niet op afspraak met gemeente Dordrecht verschenen afgelopen woensdag.

 6. Goedemorgen inwoners van Sliedrecht,

  Nog 5 dagen dan gaan wij met z’n allen over de brug.
  Bedankt voor alle goede reacties.
  Wij gaan met z’n allen voor onze gezondheid en die van onze kinderen.
  We zoeken nog steeds op zoek naar 1 auto met trekhaak voor de geluidsapparatuur.
  Wie wil ons helpen?

 7. Ik heb liever een regenbui over mij heen dan een gifbui. Jammer als u zich o.a daardoor laat tegenhouden…..

 8. Jeanette, scherp gezien hoor! het gaat niet over de kleur hesjes/jasjes.
  Het is helaas weer verkiezingstijd.
  Betrokkenheid of kennis van zaken is helaas beperkt of niet aanwezig. Zie mijn eerdere post.
  Het gaat onze volksvertegenwoordigers alleen om de zetels en heus niet om onze gezondheid!

 9. Ik ben \ was van plan om te komen maar door al deze nutteloze discussies en het slechte weer wat ze opgeven (90% regen) begin ik toch te twijfelen en ik denk met mij meer.

 10. Bram, kunnen we de aangeboden vrachtwagens niet gebruiken voor het transport van de Poolster en het geluid? Die zijn toch al geregeld. Zie je zaterdag 5 november. Ik ben er bij hoor! Met minimaal 6 personen.

 11. Geachte redactie,

  Dat snap ik allemaal maar jullie begrijpen mij verkeerd!

  Ik heb via FB al meerdere keren gereageerd op een bericht dat Peter geplaatst had. Ik vind het gesteggel over gele/rode jasjes of shirts niet belangrijk. Het belangrijkste is dat we met z’n allen richting DuPont lopen. In bovenstaand artikel staat duidelijk een mailadres.

  Hartstikke goed Peter dat je wilt helpen, reageer via het mailadres en ga niet via de media weer over shirts e.d. Beginnen. Ben ik nu duidelijk genoeg?!

 12. Beste Peter,

  Mooi dat je een anti-PFOA t-shirt hebt laten maken, denk alleen dat je daar erg mee uit de toon zal vallen. Als je de berichtgeving een beetje had gevolgd, had je kunnen weten dat deze stof sinds 2012 al niet meer gebruikt wordt. Schokkend dat een raadslid zo weinig kennis van zaken heeft, hoe kunnen we jou nou nog serieus nemen? Ik adviseer je om toch maar een anti Gen-X shirt te laten maken, dan lijkt het in ieder geval toch dat je nog enige kennis van zaken hebt.

 13. Geachte mevrouw Boogaard,

  Bram en Kees hebben de redactie benaderd en dit verzoek gestuurd.
  Een oproep komt nooit uit een onafhankelijke redactie.

  Het staat een ieder vrij te reageren op een artikel.
  Wij weten dat Bram en Kees meelezen.

  Redactie Sliedrecht24

 14. Pfffff…….. misschien is het handiger om gewoon contact op te nemen met Bram of Kees zonder het weer in de media te gooien!

 15. Goedemorgen,
  Gelukkig heeft buurttoezicht hulp als Stewarts aangeboden.
  Natuurjijk namens Kees en mij dankvoor dank.
  Zo zie je maar weer, mensen die voor de gezondheid op staan.
  Daarvoor dank!
  Wij zoeken nu nog een auto met trekhaak.

 16. Ik wil best als stewart aanwezig zijn, mits ik mijn eigen anti PFOA shirt (speciaal laten maken) mag dragen 😉
  Laat Bram of Kees maar contact opnemen met mij via pjdeborst@gmail.com als zij het niet bezwaarlijk vinden dat ik als politicus en raadslid van lokale partij op deze wijze mijn bijdrage levert.

  Hopen dat er nog 4 andere aanschuiven.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld