Organisatie Avond4daagse Sliedrecht noemt Home Edition groot succes

SLIEDRECHT – “De Home-Edition is een groot succes.” Dat bericht de organisatie van de Avond4daagse Sliedrecht maandag 6 juli 2020. In Sliedrecht zijn er al meer dan 250 medailles uitgereikt. 

Op de foto Tirsa, Sarah, Britt en Fenna trots met hun medailles. Ook zij deden mee met ​de Home Edition van de Avond4daagse in Sliedrecht. Tirsa en Fenna liepen mee voor het 4e jaar, Britt voor het 6e jaar en Sarah voor het 7e jaar. (Foto Stichting Avond4daagse Sliedrecht)

De organisatie komt de medaille persoonlijk thuis bij de deelnemers afgeven. Misschien een goede vakantietip: inschrijven kan nog steeds. Er kan namelijk nog tot vrijdag 28 augustus 2020 worden gewandeld en inschrijven kun je hier online voor de Home Edition. 

3 gedachten over “Organisatie Avond4daagse Sliedrecht noemt Home Edition groot succes”

 1. Het was heel leuk om te doen!! Hier 2 toppers die met veel plezier gewandeltgebben. En toen de medailles kwamen zo trots als een pauw!!!

 2. Beste familie van den Berg,
  Wat leuk dat jullie ook mee doen met de Home-Edition.
  De medailles worden verstuurd door de KNWB binnen 2 weken na inschrijving naar de lokale organisatie. De medailles worden dan in die week daarna door de lokale organisatie uitgedeeld. De meeste mensen starten direct met lopen na inschrijven. Je moet namelijk binnen 2 weken 4 routes gelopen hebben. Er zijn ouders die willen hun kinderen na het lopen van de laatste vierde route de medaille geven.

  Het kan inderdaad zijn, indien je besluit later te beginnen dan datum van inschrijven, dat je de medaille al thuis krijgt zonder nog gewandeld te hebben. De organisatie weet niet wanneer iemand start met lopen. Dat voelt misschien een beetje raar maar ik zou zeggen doe de medaille de laatste avond vol trots om zodat iedereen kan zien dat je hem zeker terecht verdient hebt :).

  Veel wandelplezier toegewenst! Bij vragen.. mail ons gerust.

 3. Ja, dat is niet zo heel gek, ze zijn er ook wel heel vrijgevig in. Wij moeten nog beginnen met lopen, maar hebben de medailles alvast ontvangen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld