Oranjevereniging presenteert programma Koningsdag

SLIEDRECHT – De Oranjevereniging Sliedrecht komt met een gevarieerd programma op Koningsdag, woensdag 27 april 2016. Het is de eerste Koningsdag voor Henk Lammers, in de functie van voorzitter (hij was eerder secretaris – red.). Woensdag 27 april wordt koning Willem-Alexander 49 jaar en dat wordt in Sliedrecht gevierd met een reeks festiviteiten. Aan jong en oud is gedacht!

Het programma van Koningsdag 2016 in Sliedrecht is bij de meeste huishoudens in Sliedrecht donderdag in de bus gevallen. (Foto Sliedrecht24)

Het programma is opgesteld door de Oranjevereniging Sliedrecht in samenwerking met de Stichting Sliedrecht en Cultuur (SSC). In facilitaire zin wordt het programma gesteund door de gemeente Sliedrecht en verschillende sponsoren. Bij de dag zijn veel vrijwilligers betrokken. 

Programma
Veel mensen zijn vrij, want het is een wettelijke vrije dag. Bij de activiteiten in het dorp worden (zeker met mooi weer) veel inwoners verwacht. Traditioneel is er de vrijmarkt en een aubade. In het programmaboekje staat de tekst van het Wilhelmus. Verschillende terrassen van horecazaken zijn open. De activiteiten zijn rond het Dr. Langeveldplein, Merwestraat en Havenstraat. Het hele programma is te vinden op de website van de Oranjevereniging Sliedrecht. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld