Oranjeborrel met meer mensen op leeftijd en steeds beter bezocht

SLIEDRECHT – De organisatie van de Oranjeborrel in de hal van partycentrum De Lockhorst had vrijdagmiddag 26 april 2019 niets te klagen. De opkomst was uitstekend en de hapjes en drankjes werden voortreffelijk geserveerd. Tachtig tot negentig mensen waren aanwezig. Burgemeester Bram van Hemmen (CDA) sprak hen toe.

Genoten werd van de oranjeborrel in de hal van het partycentrum. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De decorandi, zij met een Koninklijke Onderscheiding, waren met of zonder hun partner naar de Sportlaan gekomen voor de jaarlijkse Oranje-instuif. Wat opviel was het groot aantal mannen dat aanwezig was met een Koninklijke Onderscheiding en de leeftijd van hen.

Tekst gaat verder onder tweet.

Aantal uren bij elkaar
Velen van hen zijn de vijftig gepasseerd en inmiddels genieters van een pensioen. Dat er weinig jonge mensen met een Koninklijke Onderscharen waren, kwam misschien ook wel dat deze vrijdag natuurlijk een normale werkdag is. Anderzijds is het zo dat de veel decorandi juist een lintje verdienden doordat zij vele jaren aan activiteiten verbonden waren of zijn. Een aantal van de aanwezigen was van hoge leeftijd. De groep was vrijdagmiddag een aantal uren bij elkaar. Een traditie daags voor Koningsdag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld