Optisport Sliedrecht scherpt coronaregels vanaf zaterdag aan

SLIEDRECHT – Het is met ingang van zaterdag 13 november 2021 verplicht een geldig coronatoegangsbewijs te laten zien bij binnenkomst van de accommodatie van Optisport Sliedrecht, voor iedereen vanaf 18 jaar. Dat bericht donderdag 11 november 2021 het zwemexploitatiebedrijf. 

Je dient dus een geldige QR-code te laten zien of je nu komt banenzwemmen, vrijzwemmen, meedoen met een aquasportles of als ouder die meekomt met de zwemles in bronbad De Lockhorst, Sportlaan 1. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

“Wij vragen je om je telefoon met de CoronaCheck-app en een geldig legitimatiebewijs bij de hand te houden op het moment dat je onze accommodatie betreedt. In verband met het scannen van de QR-code raden wij je aan om iets eerder te komen dan normaal”, bericht Optisport Sliedrecht. Ook voor het begeleiden van kinderen van/naar zwemles is nu een geldig coronatoegangsbewijs nodig.

Mondkapje
Omdat er bij Optisport Sliedrecht een geldig coronatoegangsbewijs nodig is, is het niet verplicht om een mondkapje te dragen in de accommodatie. “Het mag natuurlijk wel! Voor de huidig geldende maatregelen en de meest gestelde vragen verwijzen wij je door naar onze website“, aldus Optisport Sliedrecht.

2 gedachten over “Optisport Sliedrecht scherpt coronaregels vanaf zaterdag aan”

  1. Mijn kind zwemt ook bij een Optisport-zwembad. Ik kom er niet in dus leskaart betalen kan ik niet, overmaken mag niet zegt het zwembad, mijn kind van 6 moet zelf pinnen of aan een moeder achter zich vragen of die wil betalen. Anderhalf jaar is er geen kijkles geweest ivm corona en nu ik er niet in kan, organiseren ze opeens kijklessen terwijl de besmettingen juist nu stijgen. Kind kleedt zichzelf uit en aan. Dit gaat prima gelukkig, maar een beetje meedenken vanuit het zwembad mis ik echt!

  2. Dus als je een QR-code hebt hoef je geen mondkapje meer op: je hebt immers het felbegeerde groene vinkje en kan daardoor niemand meer besmetten? Ik geloof niet dat dat de bedoeling is! We weten allemaal dat OOK gevaccineerden elkaar kunnen besmetten. Juist nu komt dit allemaal naar buiten. Kijk maar tv, lees de kranten en luister naar de media. Immers: de vaccins lopen in kracht af!

    En moeten nu voortaan ouders die geen QR-code hebben (het felbegeerde toegangsbewijs!) de kinderen buiten maar helpen met omkleden omdat ze niet naar binnen mogen? Nooit meer horen deze ouders: mama/papa,: zag u mij door dat gat zwemmen? (bijvoorbeeld).
    Grote discriminatie vind ik dit. Wat doen we onze kinderen aan.

    Dit moeten we toch niet willen: een testsamenleving? Laten we gewoon allemaal ons gezonde verstand gebruiken. Houd afstand, draag mondkapje, ga niet ergens heen als je klachten hebt. Ook als je de “toegangsprik” hebt! Want dat is het: niet meer en niet minder.

    Gevaccineerd of (hersteld) ongevaccineerd: mensen laten we een beetje lief zijn voor elkaar!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld