Opening Kia dealer de Waard wordt familie-event; nieuwe Kia Picanto in showroom

SLIEDRECHT – De feestelijke opening zaterdag 29 juni 2024 van Kia-dealer de Waard aan Prisma 1 belooft een evenement te worden voor de hele familie. Terwijl de volwassenen genieten van luxe koffie en koek tussen 09.00 – 11.30 uur en van de frietkraam tussen 11.30 – 16.00 uur kunnen de kinderen zich uitleven op het springkussen. Bovendien krijgt elke bezoeker een leuke giveaway als aandenken aan hun bezoek. 

Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze feestelijke opening en de sfeer bij Kia-dealer de Waard te ervaren. Aanmelden voor het event is niet nodig. (Foto Amega Groep)

Rob de Groot, die de leiding heeft over het nieuwe Kia-pand, en Marcel Stortenbeker, verantwoordelijk voor de werkplaats, staan klaar om je te verwelkomen. 

Tekst gaat verder onder X-bericht.

Mijlpaal
Sinds 1 april is Kia Dealer de Waard officieel onderdeel van het Kia-netwerk, een strategische uitbreiding voor dealerholding Amega. De zakelijke markt voor autodealers groeit in rap tempo en lijkt voorlopig niet te stoppen. Gezien de opvallende groei van het merk Kia de laatste jaren op zowel de particuliere als zakelijke markt, was het volgens Amega een logische stap om deze kans te grijpen en een Kia-dealerschap aan hun portfolio toe te voegen. Deze mijlpaal wordt de laatste zaterdag van juni gevierd.

14 gedachten over “Opening Kia dealer de Waard wordt familie-event; nieuwe Kia Picanto in showroom”

 1. Lieve inwoners van Sliedrecht,

  De vermeende patser hier 🙂

  Met verbazing heb ik afgelopen weken reacties omtrent onze opening gevolgd ; voor alle klanten die blij zijn met Piet, BLIJF DAT AUB !! Piet kan jullie blijven bedienen…………ieder ander die bij ons een keer een kop koffie wil komen drinken, u bent meer dan welkom !! Ingewikkelder dan dat is het niet.

  Voor alle bovenstaande mensen die gereageerd hebben ; zullen wij op zaterdag 29/6 om 14.00 uur bij ons afspreken op het springkussen, gaan wij een group-hug houden, vinden wij elkaar ook weer leuk en lief.

  Een fijn weekend toegewenst,

  Rob de Groot
  Kia de Waard

 2. Ook dhr. J. Ouden mag zijn voorkeur hebben natuurlijk. Hij zal zijn eigen redenen hebben om niet meer naar Van der Linden te gaan.

  Tegelijk vind ik het ronduit schadelijk dat degene die heel vaak door KIA Nederland in het zonnetje werd gezet, omdat hij zo fantastisch bedrijf was, nu, door een veranderde visie van KIA een keuze moest maken.

  Van der Linden koos ervoor om op dezelfde vertrouwde manier door te gaan. Ik kom er al tientallen jaren en nog geen één keer teleurgesteld! Altijd staan ze voor je klaar of regelen ze iets tussen de drukke bedrijven door; superfijn, eerlijk en laagdremoelig team!!

 3. Gelukkig blijft piet met zijn familie ons trouw ik kom er al 7 jaar heb niks met die patsersvan de overkant

 4. Vandaag weer een APK en kleine beurt bij van der Linden. Al 20 jaar ben ik een heel tevreden klant bij dit familiebedrijf. Fijne monteurs en goede service.

 5. Ooh van Schagen ben zeer benieuwd waar ik nog meer wartaal spreek?
  En ja klopt als ik bij van de Linden was gebleven had ik gejankt, maar gelukkig is het janken gestopt er is nu een echte Kia dealer die de regels van Kia hanteren.

 6. Er is maar 1 kia dieler en dat is wel Piet van de linden een goede team met zyn alle ze staan altyd voor je klaar

 7. een duur pand, met monteurs die binnen een half uur een grote beurt moeten doen, die zwaar onder tijdsdruk werken is geen goede formule.
  Ga gewoon lekker naar de overkant bij van der Linden, gewoon een familiebedrijf met goede service

 8. J Ouden praat volgens ons wel vaker wartaal. P v d Linden is en blijft de Kia man bij uitstek. Altijd prima service en kwaliteit. Ga jij maar lekker naar die ander dan blijven wij Van der Linden steunen. Maar straks niet gaan janken hoor.

 9. Dat ziet er gelikt uit.
  En hopelijk zijn ze beter als van Linden.
  Klantvriendelijk is ver te zoeken daar.
  Ja alleen als je een nieuwe auto koopt misschien.

 10. Monique Pieters heeft gelijk.
  Dit soort investerings maatschappijen krijgen teveel macht. Werken de fam. bedrijven eruit en dan kan er gevraagd worden wat ze willen. De rijken zijn al rijk genoeg. Pikken krenten uit de pap.
  D.v.z

 11. Klopt Monique, alleen die is er mee gestopt. Het Kia dealership wel te verstaan. Voor de service, onderhoud etc kun je natuurlijk nog wel steeds bij hun terecht

 12. Piet van der Linden mag zich helaas geen dealer meer noemen, maar als ik er een nodig heb, kies ik hem en z’n TOPmerk-team!!

 13. Er is maar 1 KIA dealer in Sliedrecht, en dat is van de Linden wat een geweldig team.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld