Open Huis bij Verheij Integrale groenzorg

SLIEDRECHT – Verheij Integrale groenzorg zet zaterdag 12 november 2022 de deuren open voor werkzoekenden tijdens ‘Open Huis voor groene talenten’. Van 10.00-14.00 uur kunnen groene vakmensen tijdens het event genieten van de sfeer op het terrein, een rondleiding krijgen door het pand en vragen stellen aan medewerkers van Verheij uit verschillende disciplines van het bedrijf.

Met dit open huis wil Verheij Integrale groenzorg groenvoorzieners en hoveniers de kans geven om te ontdekken wat Verheij als werkgever te bieden heeft. (Afbeelding Verheij Integrale groenzorg)

“We horen vaak dat mensen, als ze hier eenmaal ‘op de zaak’ zijn geweest, zeggen: o, doe jullie dat ook?”, vertelt personeelscoördinator Gijs Goudswaard, “Verheij is veel meer dan een ‘traditionele’ hovenier, en dat willen we graag laten zien. Denk alleen al alle diverse functies en projecten die je bij ons kunt doen, onze doorgroeimogelijkheden en ons innovatief wagen- en machinepark. Daarom willen we jong en oud, ervaren of niet-ervaren, denker of doener, man of vrouw, graag verwelkomen bij ons aan de Kweldamweg. We willen tijdens Open Huis persoonlijke aandacht voor je hebben.”

Aanmelden
Uiteraard verzorgt Verheij ook een hapje en drankje voor de bezoeker en is ook aan aanhang en kinderen gedacht. Nieuwsgierig naar wat Verheij doet? Of welke kansen voor werk ze bieden? Aanmelden is aan te bevelen en kan hier online. Nu al meer weten over Verheij Integrale groenzorg? Mail naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld