Opbouwen tenten opmaat naar weekend met Redelijkheid Group Baggercup

SLIEDRECHT – Sterke mannen en vrouwen zocht de organisatie van de Redelijkheid Group Baggercup voor woensdag 5 juni 2024 eind van de middag. Vooral mannen kwamen helpen! De tenten voor het tweedaagse evenement, dat zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024 voor de achtste keer wordt gehouden, moesten worden opgebouwd (en maandag weer rond dezelfde tijd worden afgebroken – red.).

Woensdagmiddag en – avond werden in totaal 27 legertenten opgebouwd. Het opzetten van de tenten betekent vast sfeer proeven voor het weekend. Het internationaal jeugdvoetbaltoernooi aan de Sportlaan op de velden van v.v. Sliedrecht is ieder jaar weer een feestje. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Overnachten
Deelnemers kunnen kiezen om te overnachten in een tent of zelfstandig een hotel of jeugdherberg te boeken. Alle drie de keuzes zijn niet gratis. In de legertenten kunnen ruim twintig mensen verblijven.

Verschillende talen
De informatie is niet alleen in het Nederlands, ook in andere talen beschikbaar. Ook is er een speciale website. Alle informatie rond de Redelijkheid Group Baggercup 2024 staat hier online.

5 gedachten over “Opbouwen tenten opmaat naar weekend met Redelijkheid Group Baggercup”

  1. Ik dacht toch echt te hebben gelezen, reageer inhoudelijk en niet op elkaar. Waarom deze fitty hier uitvechten, uitermate irritant.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld