Op slot gezette fiets bij supermarkt vermoedelijk gestolen

SLIEDRECHT – Bij Jumbo Kerkbuurt is vrijdag 11 oktober 2019 tussen 18.00 – 21.30 uur een fiets gestolen. Het gaat om een zwarte Popal Transporter. Eigenaar is medewerkster van de supermarkt, die aan het werk was en niet meer terug naar huis kon na sluitingstijd.

Dit is de fiets, die keurig op slot stond, maar toch door onbekenden is weggenomen. Het zadel, banden en handvatten zijn ook zwart. De eigenaar gaat uit van diefstal. 

Weet je waar de fiets nu is? Ben je ooggetuige geweest? Laat het de eigenaar weten en stuur een e-mail naar: (…)

Update 
De fiets is zaterdagmorgen 12 oktober 2019 gevonden door een oplettende man aan de rivierdijk! Hij las het bovenstaande artikel op Sliedrecht24. De fiets is weer thuis!

5 gedachten over “Op slot gezette fiets bij supermarkt vermoedelijk gestolen”

  1. En weer is handhaving ver te zoeken. Idd….hangtuig bij jumbo is schering en inslag en politie is uiteraard weer nergens te bekennen.
    Zooitje wordt het in het dorp.

  2. Gisteravond tijdje onrustig bij Jumbo. (Zoals vaker) politie of wijkagent zouden er ‘s avonds kantoor kunnen openen..

  3. Mijn fiets is daar ook een keer gestolen, met kinderzitje, gewoon overdag. Ik hoorde dat ze gewoon met een busje langs rijden, fiets(en) inladen en weg rijden. Als er iemand er iets van zegt, dan zegt hij, dat is de fiets van mijn vrouw, ze is de sleutel verloren.

  4. Er rijden witte busjes rond met Oost Europese kentekens die halen overal fietsen op dus stelen ze vervolgens gaan ze naar Oost Europa of andere handelaren bye bye fiets helaas de politie weet dit maar is er nooit

Plaats een reactie

*=Verplicht veld