Onder Ons op de planken met blijspel Con Amore

SLIEDRECHT – Toneelgroep Onder Ons speelt zaterdag 18 maart 2017 in de theaterzaal van Partycentrum De Lockhorst het blijspel ‘Con Amore’. Het stuk is geschreven door Hans Keuls en geregisseerd door Sara de Lodder. De voorstelling begint 20.00 uur. Om 19.30 uur is de zaal open.

“De spelers hebben er samen met de regisseur de afgelopen maanden hard aan getrokken om weer een leuk en goed stuk neer te zetten, waar het publiek twee uur lang van kan genieten. Liefhebbers van de lach komen tijdens de voorstelling ruimschoots aan hun trekken”, vertelt de vereniging. (Foto toneelgroep Onder Ons)

De toneelgroep heeft al in verschillende plaatsen opgetreden, maar het hoogtepunt is het optreden voor het thuispubliek, vinden de acteurs. Volgens de toneelvereniging is dit gezien de kaartverkoop wederzijds.

Inhoud
Het verhaal staat garant voor een avondje lachen: Door aan te pappen met een mooie jonge dame weet Pepe van Doorn zijn vrouw Mimi in alle staten te brengen. Die pikt dat uiteraard niet en onderneemt stappen. Dan komt de vader van het meisje op bezoek, hij zoekt zijn van huis weggelopen dochter maar is ook ontvankelijk voor wat extra aandacht. Relaties komen op scherp te staan. Pepe trekt alles uit de kast. Amore hangt voortdurend in de lucht, maar voor wie is die bestemd? Zeker is dat niets zeker is.

Kaarten
Voor en na voorstelling is de foyer van het partycentrum geopend. Kaarten zijn te bestellen via de website van toneelgroep Onder Ons. Bestellen kan ook telefonisch via 0184-413472 of 0184-418733. Aan de zaal kosten de kaarten € 12,50. In de voorverkoop € 10,00. Vrienden van Onder Ons betalen € 7,50.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld