Ontwikkelaar BPD zet De Burgemeester komend voorjaar in de verkoop

SLIEDRECHT – Appartementencomplex De Burgemeester, de nieuwste fase in Het Buurtschap, in wijk Baanhoek-West in Sliedrecht-West, komt waarschijnlijk in het voorjaar van 2022 in de verkoop. Het gebouw bestaat uit 29 appartementen opgedeeld in drie verschillende woningtypes. Ontwikkelaar BPD bericht dinsdag 21 december 2021 dat er voor kan worden ‘aangemeld voor de projectfase’. 

Het appartementencomplex, hier gezien vanaf de voorzijde, ligt aan de entree van de wijk. De woningen worden in verschillende typen opgeleverd. (Schetstekening BPD)

Het Buurtschap ligt aan de zuidkant van Baanhoek-West, tegen de dijk aan. Dit is het laatste deel dat wordt gerealiseerd in wijk Baanhoek-West. Het heeft een landelijk en dorps karakter. Er staan zeer energiezuinige rijwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen. levensloopwoningen en appartementen. 

Appartementen
De vijf begane grondappartementen van ca. 82 tot 89 m2 beschikken over een balkon, een tuin en berging op de begane grond. De zestien fijne verdiepingsappartementen bevinden zich op de eerste en tweede verdieping van het appartementengebouw en de acht topappartementen bevingen zich op de bovenste verdieping. Deze woningen hebben ook een woonoppervlakte van ca. 82 tot 89 m2, een balkon met beglazing en berging op de begane grond. De huizen gaan tussen de € 365.000,– tot € 385.000,– vrij op naam kosten. Naar verwachting start de verkoop in het eerste kwartaal van 2022.

2 gedachten over “Ontwikkelaar BPD zet De Burgemeester komend voorjaar in de verkoop”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld