Ontmoeting voor bewoners flat Valkhof meer dan speelmiddag voor kinderen

door Peter Donk
SLIEDRECHT – In het park achter de flat Valkhof was zaterdagmiddag 26 augustus 2023 de jaarlijkse bewonersmiddag. Een evenement feitelijk bedoeld voor de bewoners van de flat aan de Valkweg. De bewonerscommissie organiseerde de middag voor de vijfde keer. De ontmoeting is niet meer uitsluitend een middag van vermaak met sport en spel voor kinderen.

De kinderen vermaken zich op het springkussen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De samenkomst was voor het vijfde jaar op rij. Het is meer dan een moment van ontspanning. Vooral van ontmoeten. Elkaar leren kennen als bewoners uit flat Valkhof onderling en genieten van niet-Nederlandse gerechten, lekkere hapjes en drankjes. In de flat woont een groot aantal verschillende nationaliteiten.

Tekst gaat verder onder foto.

Heerlijke gerechten zijn bereid, zoals hier eten uit Irak. Rechts Sado Ahmed van de bewonerscommissie Valkhof en één van de organisatoren van de jaarlijkse middag. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Woningcorporatie Tablis Wonen regelde een koffiewagen op locatie. Zaterdag was er verder live-muziek van de Sliedrechtse feestband Jan Pak de Leuning. Dat gaf extra sfeer aan de middag.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld