Online New Year Fit Challenge helpt bij afvallen en fit worden

SLIEDRECHT – Totally4You van voedingscoach en zzp-er Elly Korevaar begint maandag 11 januari 2021 een 21-daagse online challenge met als doel je fitter voelen en kilo’s en centimeters kwijtraken. Iedereen kan meedoen. Deelname kost € 10,– p.p. De helft van deze kosten gaat naar een prijzenpot, waar elke deelnemer aan de challenge kans op maakt.

Elly Korevaar geeft met twee andere voedingscoaches, die verspreid over het land wonen, naast één op één coaching nu verschillende online challenges. “Omdat je jezelf uitdaagt en er een wedstrijdelement inzit, lukt het je nu wel”, aldus Korevaar. Ze gebruikt bij haar coaching de producten van Herbalife Nutrition, maar om aan een challenge mee te doen is het gebruik daarvan niet verplicht. (Foto Totally4You)

Naast de challenges is er iedere twee weken een online cookingclass. koken en bakken in je eigen keuken, maar toch met elkaar. Ook daarvoor kan iedereen zich aanmelden en meedoen. Korevaar: “Zelfs de kinderen doen soms mee. Door al deze extra activiteiten ontstaat er een band tussen mijn klanten, en kan ik zelfs meer persoonlijke aandacht geven, zo waardevol. Het geeft mij veel voldoening als klanten hun doel behalen.”

​Veel veranderd
Elly Korevaar is energieker dan ooit. Haar contact met klanten is nog intensiever en ze organiseert meerdere challenges per jaar sinds voor haar in maart 2020 het doek viel om haar klanten persoonlijk te spreken op haar locatie. Korevaar: “Ik dacht ik kan op de bank gaan zitten en alles dan maar even stilzetten of ik  zet mijn schouders eronder.” Ze deed het laatste en schreef zich in voor een online ondernemerstraining van drie maanden. “Over het omzetten van persoonlijk naar online. Het gaf mij structuur en een frisse kijk op mijn werk als voedingscoach”, zegt Korevaar, die dit werk al achttien jaar doet. Al snel was ze aan het videobellen met haar klanten en bezig met het opnemen van video’s. “Je moet jezelf  durven laten zien, dat is zo belangrijk”, vertelt Elly enthousiast, “In het begin vond ik dat eng maar omdat ik dit regelmatig deed, vond ik het zelfs nog leuk worden ook.” Er kwam een nieuwe website, een wekelijks blog en een nieuwsbrief elke veertien dagen. 

Aanmelden
Voor één op één coaching heeft Totally4You een speciale actie. Wie voor vrijdag 15 januari 2021 een programma start bij Elly Korevaar krijgt een doos proteïnerepen ter waarde van € 20,60 cadeau. En maandag 11 januari 2021 begint dus de New Year Fit Challenge. Meer informatie over de challenge en coaching staat hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld