Online krant Sliedrecht24 op woonboulevard tijdens Woondag Sliedrecht 2022

SLIEDRECHT – Met de bedrijfswagen en andere uitingen is online krant Sliedrecht24 zaterdag 15 oktober 2022 aanwezig op de Woondag Sliedrecht 2022. De dag is van 10.00 – 16.00 uur en centrale locatie is de Leeghwaterstraat.

Hopelijk is het droog weer. De lokale online krant staat op het parkeerterrein ter hoogte van Kwantum. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Aanwezig is hoofdredacteur Peter Donk van online krant Sliedrecht24 (en online krant HG24). “Het is altijd goed en fijn om lezers en ondernemers te ontmoeten. Dit is een mooie gelegenheid om kennis te maken en te ontmoeten. Voor wie meer wil weten over onze online kranten, het maken van podcast of misschien vragen heeft over de lokale journalistiek. Iedereen is welkom”, zegt Donk. 

Tekst gaat verder onder foto.
Je bent van harte welkom om even een praatje te komen maken, een tip te geven bij de statafel / auto van de online kranten. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Activiteiten
In drie tenten vinden verschillende activiteiten plaats en ondernemers laten zich zien. Naast kraampjes staan er foodtrucks. Kinderen kunnen een suikerspin halen, glittertattoos laten zetten of popcorn eten. Ook kunnen zij zich laten schminken. In verschillende tenten is er in de middag muziek met disc-jockey (Marc, Olaf, Pikachu en Spiderman). Wie bovendien instapt in een treintje dat constant rondrijdt en meedoet aan de speurtocht maakt kans op een wooncheque t.w.v. € 250,–.

Foto onder
De situatie vrijdagmiddag aan de Leeghwaterstraat. Op de Woonboulevard zijn de voorbereiding voor de activiteiten van zaterdag in volle gang. Tenten zijn al overeind gezet. (Foto Jolanda Bernhard / Woonboulevard Sliedrecht)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld