Onderneming Netflex weg uit Sliedrecht

RIDDERKERK / SLIEDRECHT – Maandag 23 november is Netflex officieel verhuisd naar Ridderkerk. “Na een mooie periode van ruim 10 jaar aan de Kubus in Sliedrecht, is het tijd voor wat anders. Tijd voor wat groters en tijd voor een pand dat beter bij Netflex past. Het nieuwe kantoor in Ridderkerk biedt voldoende ruimte aan de nog altijd groeiende groep Netflex-medewerkers”, schrijft het bedrijf op hun website maandag. 

Netflex was in Sliedrecht een belangrijke werkgever. De verhuizing naar Ridderkerk geeft het bedrijf meer toekomstperspectief. (Foto Netflex)

Netflex bestaat uit meerdere afdelingen met verschillende ICT-takken: Business Support, Managed & Support services, Professional Services, Solution Development en Staffing. “Al deze afdelingen werken nauw samen. Het open karakter van het nieuwe pand benadrukt de synergie tussen de aparte afdelingen en de open bedrijfscultuur binnen Netflex”, bericht het bedrijf, dat vanaf nu aan de Kastanjelaan 6 in Ridderkerk is gevestigd.

Teleurstellend
Eerder ging de gemeenteraad niet akkoord met een verhuizing van het bedrijf van de Kubus naar het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein. De gemeente Sliedrecht reageerde maandagmiddag. Wethouder Len van Rekom (o.a. gemeentelijk vastgoed): “Het was toen al bekend dat Netflex buiten Sliedrecht met alternatieven bezig was. Het is dan ook geen verrassing dat zij uiteindelijk zijn vertrokken. Hoe teleurstellend dit ook is.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld