Japans restaurant Oishi Fusion

Ondernemers CJBD ontbijten bij voedselbank

DORDRECHT / SLIEDRECHT – Contact Jonge Bedrijven Drechtsteden (CJBD) organiseert donderdag 3 november 2016 voor leden (ook niet-leden zijn van harte welkom overigens), partners en sponsors van CJBD een ontbijtbijeenkomst, van 07.30-09.00 uur. Locatie is de voedselbank aan de Provincialeweg 84 in Dordrecht. Jonge ondernemers uit Sliedrecht zijn van harte welkom.

Het ontbijt en tevens ‘leerzame sessie’ wordt gehouden samen met CJBD-partner BDO, die het financieel mogelijk maakt. CJBD-partner Nannings Catering verzorgt het ontbijt.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is gewenst. 

Programma
Van BDO krijgen de aanwezigen onder meer wat eindejaarstips 2016/2017, waar je volgens het CJBD als (jong) bedrijf wat aan hebt. De inloop is vanaf 07.30 uur. De voedselbank is op het terrein van Stichting De Hoop. Om 07.45 uur start het ontbijt met een presentatie door Keetie Duijkers (BDO). Om 08.15 uur volgt een presentatie door Matthijs van Muijen (Voedselbank Dordrecht). Vanaf 08.45 uur is er een rondleiding en tijd om te netwerken. Rond 09.00 uur wordt de ontbijtsessie beëindigd.

Oproep
De Voedselbank Dordrecht gaat verspilling van voedsel tegen en helpt arme gezinnen in Dordrecht, die voor minder dan € 50,– per week moeten rondkomen. Via zes uitdeelpunten worden wekelijks driehonderd gezinnen geholpen. Deelnemers worden opgeroepen bijvoorbeeld rijst, pasta of wasmiddel mee te nemen. Daarmee worden de pakketten aangevuld.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld