Japans restaurant Oishi Fusion

Onbekenden nemen fiets van kind vanaf schoolplein mee

SLIEDRECHT – Hij had hem net zes weken geleden van zijn oma gekregen. Afgelopen weekend verdween de fiets van Joël vanaf het plein van de Prins Willem-Alexander school aan de Valkweg, bericht de moeder van Joël maandag 15 juli 2019.

Het gaat om deze fiets. Joël wil hem graag terug. (Archieffoto eigenaar)

Wie heeft de fiets gepakt en is misschien vergeten deze terug te zetten? Wie weet waar de fiets nu is, kan een e-mail sturen aan: (…)

UPDATE:
De fiets is donderdagavond 18 juli 2019 gevonden op het schoolplein van obs De wilgen. Wel wat kapotte onderdelen en erg vies. Vermoedelijk heeft de fiets ergens in de bosjes gelegen en op het schoolplein achtergelaten.

2 gedachten over “Onbekenden nemen fiets van kind vanaf schoolplein mee”

  1. “Als ik zijn fietsje zie gaat het direct de auto in al mag dat niet” en wat nou als dat eenzelfde type van een ander kind is Angela? Staat er volgende week weer een huilend kind op Sliedrecht24…
    Uiteraard wel te triest voor woorden dit.

  2. Verbijsterd om dit bericht!! Hoe laag ben je om dat jongetje van zijn fietsje te beroven?
    Wat een enge maatschappij begint het te worden. Wees een mens en zet dat fietsje héél snel terug!!! Als ik zijn fietsje zie gaat het direct de auto in al mag dat niet!! Dat ventje krijgt van mij zijn fietsje terug. Ik geloof niet zo in een ‘misverstand’ eerder in aso-gedrag wat steeds erger wordt!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld