Oishi Fusion
VeiligGoed

Omzien naar elkaar tijdens goed verzorgde kerstmaaltijd in Elim-kerk

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Samen voor Sliedrecht onder leiding van René Serno organiseerde dinsdagavond 17 december 2019 een kerstmaaltijd voor minder bedeelden, alleenstaanden en eenzamen. De maaltijd – die door zo’n 70 mensen van jong tot oud(er) werd bezocht – vond plaats in de Elim-kerk aan de Prof. van Musschenbroekstraat.
 
Tijdens een gezellig samenzijn werd genoten van een zorgvuldig samengesteld kerstmenu. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Kees van Hoogdalem en Gerard de Waard hadden hun best gedaan om een smakelijk kerstmenu samen te stellen, te bereiden en aan te bieden. Enkele vrijwilligers van de kerk hielpen bij het uitserveren. Als voorgerecht was er stokbrood met kruidenboter en rundvleessoep. Als hoofdgerecht kon er uit verschillende vleessoorten en groenten worden gekozen. Zo was er rollade, schnitzel Hawaii of een kippenpoot. Qua groenten kon gekozen worden uit bloemkool, spinazie of spercieboontjes. Alles uiteraard geserveerd met frites. Als dessert was er een roomtoetje vanille.

Tekst gaat verder onder tweet.

Dankbaar
De kosten van de maaltijd werden gesponsord door Stichting Waardeburgh, Bakkerij Vlot en Samen voor Sliedrecht. De sfeer was lekker ongedwongen. Even uit de dagelijkse sleur, een gezellig praatje met elkaar en samen lekker eten. Na ongeveer twee uur gingen de gasten met een goedgevulde maag naar huis en staken hun dankbaarheid hierbij niet onder stoelen of banken. 

1 gedachte over “Omzien naar elkaar tijdens goed verzorgde kerstmaaltijd in Elim-kerk”

  1. Van dit alles is een verslag gemaakt door RTV Rijnmond. Woensdag 18 december om 17.00 de reportage op TV Rijnmond.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld