O.S.C. Moby Dick maakt eerste buitenduik van ’t seizoen

SCHOUWEN-DUIVELAND / SLIEDRECHT – Leden van O.S.C. Moby Dick hebben in de gemeente Schouwen-Duiveland, in Zeeland, een eerste buitenduik gedaan. Dat gebeurde samen met twee aspiranten Kelly en Henry. Voor hen de eerste kennismaking met de mooi Nederlandse onderwaterwereld.

Traditie getrouw duikt O.S.C. Moby Dick Sliedrecht altijd haar eerste buiten-duik bij de duikstek Drieschoor Gemaal op Schouwen Duiveland. Dat is een populaire en bijzondere duiklocatie met veel onderwaterleven. Fascinerend is de lichtinval langs de kleurrijk begroeide pijlers van het gemaal, die bijna Mediterraans aandoen. (Foto O.S.C. Moby Dick) 

Er was weer een trouwe groep duikers aanwezig bij de duik. bij het omkleden scheen lekker de zon, helaas na de duik had de zon plaats gemaakt voor de regen. Maar dat mocht de pret voor o.a. Kelly en Henry niet drukken. Zij kwamen het water uit met een grote glimlach. Zaterdag 6 mei 2023 staat een opleiding duik gepland in Oostvoorne bij de Stormvogel. Daar gaan ze de skils uit het zwembad testen in het buitenwater.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld