NVM Open Huizen Dag trekt veel kijkers in Het Buurtschap in wijk Baanhoek-West

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Door de hoge energieprijzen zijn A++++woningen zeer in trek. Tijdens de NVM (Nederlandse Vereniging voor Makelaars) Open Huizen Dag op zaterdag 30 september 2023 was het een komen en gaan van kopers en potentiële kopers van energieneutrale woningen in Het Buurtschap van Baanhoek-West. 

Een jong gezin uit Papendrecht – toekomstige bewoners van Het Buurtschap – komt even een kijkje nemen in een modelwoning van het type dat zij in de loop van 2024 hoopt te betrekken. Er is vertegenwoordiging van BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling aanwezig om bij behoefte een toelichting te geven. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)   

Er konden daar twee referentiewoningen in aanbouw worden bezocht van het type Winkler en Hemmen.

Tekst gaat verder onder foto.

Energieneutraal
Buurtschap fase 1 is inmiddels verkocht. Momenteel is fase 2a in de verkoop. Op het grondgebied van fase 2a worden zeven herenhuizen van het type Winkler gebouwd en negentien eengezinswoningen van het type Hemmen. Fase 2b van Het Buurtschap – in het verlengde van fase 2a – is in voorbereiding. In dit project zijn alle woningen energieneutraal. Alle woningen hebben een warmtepomp, vloerverwarming op de eerste en tweede verdieping en zonnepanelen.

4 gedachten over “NVM Open Huizen Dag trekt veel kijkers in Het Buurtschap in wijk Baanhoek-West”

  1. Eigenlijk zou er een beperking van maximaal 1 bericht per maand van maximaal 10 woorden moeten zijn voor inzenders met de naam Kees Boer. Hij werd zo moe van al die stukken die werden geplaatst over Chemours ?? Ik word doodmoe van deze meneer die werkelijk op alles en iedereen iets op te merken heeft … En als het nou ook nog eens nuttig zou zijn….

  2. Energie neutraal zijn ze niet.
    De bewoners hebben allemaal een energie rekening door het beperkte aantal zonnepanelen wat standaard erbij zit.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld