Noodlokalen tijdelijke oplossing Prins Willem-Alexanderschool

SLIEDRECHT – Om het ruimtegebrek op te lossen zijn bij de Prins Willem-Alexanderschool twee noodlokalen geplaatst. Ze staan op het schoolplein. Wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) van Onderwijs was woensdagochtend 5 december 2018 op de basisschool te gast bij de ingebruikname van de twee extra lesruimten. 

Wethouder Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) was woensdagmorgen samen met leerlingen en uiteraard Sinterklaas bij de ingebruikname. (Foto gemeente Sliedrecht)

In goed overleg is gekozen voor de tijdelijke voorzieningen. Daarbij is bewust gekozen voor noodlokalen, die als het gaat om uitstraling aansluiten bij het schoolgebouw.

In gesprek
De Prins Willem-Alexanderschool heeft al enkele jaren niet genoeg ruimte voor het aantal leerlingen. Leerlingen krijgen zelfs les in de aula. Het bestuur van de Prins Willem-Alexanderschool luidde vanwege het ruimtegebrek de noodklok. In het kader van het integrale huisvestingsplan zegt de gemeente de komende periode met alle scholen in Sliedrecht in gesprek te gaan over mogelijke knelpunten en kansen.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld