Japans restaurant Oishi Fusion

Nog kaartjes voor voorstelling ‘Dr. Proktors schetenpoeder’ in bibliotheek

SLIEDRECHT – Het is kinderboekenweek en daarom wordt zaterdag 12 oktober 2019 in bibliotheek AanZet, Scheldelaan 1, een voorstelling naar het verfilmde boek van Jo Nesbo ‘Dr. Proktors schetenpoeder’ uitgevoerd. Dat is in de ochtend, van 10.30 – 13.00 uur. De voorstelling is geschikt voor de hele familie met name uiteraard voor kinderen vanaf 6 jaar. Er zijn nog kaartjes beschikbaar.

Dr. Proktor is een verhaal met veel actie, heel veel humor en een vleugje spanning. Het is een heel grappige voorstelling. (Foto via Ineke de Bruin / Biliotheek AanZet)

Hoe gaat het verhaal? Scheten die je door de lucht laten vliegen! Dr. Proktor is uitvinder. Hij is bezig met het maken van een raket voor de NASA. Heel per ongeluk maakt hij samen met zijn buurkinderen Lise en Bart een knalschetenpoeder. Als blijkt dat je met een extra sterke variant hiervan naar de maan kunt vliegen, verschijnen er al snel dieven die dat poeder willen stelen. Dr. Proktor en zijn buurkinderen gaan daar een stokje voor steken. Gelukkig zijn daar ook nog de heren van het Patentbureau.

Kaarten
Wil je er bij zijn? Dan moet je je aanmelden via de website van de bibliotheek of aan de balie aan de Scheldelaan.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld