Nog kaarten voor whiskyproeverij beschikbaar

SLIEDRECHT – De aanmeldingen lopen lekker binnen voor de tweede editie Taste of Scotland, de whiskeyproeverij, vrijdag 15 september in The Moonshine aan de Stationsweg 3 en inmiddels is bekend dat er drie importeurs en Slijterij van Dijk aanwezig zijn op deze proeverij. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Gedurende de avond kunnen flessen van de geproefde whisky’s worden besteld tegen een speciale prijs om op een later tijdstip nog eens van te genieten. (Foto via The Moonshine)

Net als bij de vorige proeverij wordt eigenaar Michel Kwist ook bij deze editie bijgestaan door Peter van Dijk, eigenaar van slijterij van Dijk in Papendrecht. De importeurs laten een ieder kennismaken met hun merken en beantwoorden natuurlijk vragen. “Om de proeverij weer voor zoveel mogelijk mensen leuk te houden werken we ook deze avond met puntenkaarten die voor € 25,– verkrijgbaar zijn. De aanwezige whisky’s hebben allen hun eigen waarde zodat iedereen zelf kan bepalen hoe gek ze het willen maken”, zegt ondernemer Michel Kwist. 
Om zeker te zijn van een kaart is het aan te raden per e-mail je aan te melden voor deze proeverij: info@themoonshine.nl Aan de deur worden op de avond zelf ook nog kaarten verkocht. 

Een reactie plaatsen