Japans restaurant Oishi Fusion

NLRadiostations.nl heeft basis in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Radio luisteren kan door gewoon de radio aan te zetten, via de kabel of via internet. Een verzameling van Nederlandse radiostations is te vinden op NLRadiostations.nl, een internet-luisterplatform opgezet door RTV Holland, gevestigd in Sliedrecht. 

NLRadiostations.nl is een makkelijk te onthouden naam.

“Radio luisteren terwijl je nieuws leest online bevorderen we graag. Naar RTV Holland kan geluisterd worden via de rechtstreekse button rechts boven op deze pagina, maar ook via NLRadiostations.nl”

Kosten
Het initiatief ontstond bij de start van RTV Holland. Programmaleider bij deze omroep met professionele vrijwilligers is Peter Donk. “We wilden graag met de omroep een plaatsje krijgen op de concurrerende website Nederland.FM. Doordat het plaatsen van een banner per maand ons veel geld zou gaan kosten, gingen we op zoek naar een alternatief. Dat creëerden we uiteindelijk zelf. De Stichting RTV Holland is nu tevens eigenaar van NLRadiostations.nl”, zegt Donk.

Bekendheid
NLRadiostations plaatst gratis van iedere representative radiozender een banner. Donk: “Daar worden dus geen kosten voor gerekend. We werken aan bekendheid van het platform NLRadiostations.nl. Ook grote stations hadden belangstelling om bij ons te streamen en dat gebeurt nu. Aanbevolen om het luisterplatform eens te bezoeken.”

NLRadiostations.nl is ook actief op Facebook en twitter (@nlradiostations)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld