Nieuwjaarsborrel en Common Royals in The Moonshine

SLIEDRECHT – Ook in 2018 is er weer volop live muziek in uitgaansgelegenheid The Moonshine aan Stationsweg 3. Zaterdag 6 januari 2018 wordt om 20.00 uur het nieuwe jaar begonnen met een nieuwjaarsborrel met rock-coverband Common Royals. The Moonshine is vanaf 16.00 uur open en de entree is uiteraard weer gratis.

Stilzitten is geen optie bij deze female fronted band die o.a. speelde in Plan C, Vredebreuk en Waterhole. Common Royals brengt een pakkend en zeer gevarieerd repertoire van (pop)rockcovers dat velen zeker zal aanspreken. Denk hierbij aan bands als The Foo Fighters, Wolfmother en AC/DC, maar ook nummers van Melissa Etheridge en Skunk Anansie wordt zeker niet geschuwd. 

Tekst gaat onder video verder.
Bekijk hier een voorproefje van Common Royals in The Waterhole.

Common Royals is begonnen als een samenwerking tussen Peter Kattenburg en Paul Franken. Snel werd duidelijk dat deze samenwerking smaakte naar meer. Dit resulteerde in een zoektocht naar goede muzikanten om de band de kwaliteit te geven die zij verdient. Met Marieke van Zwieten heeft Common Royals een dijk van een zangeres aangetrokken, die van alle markten thuis is.

Lekker feestje
Na wat wisselingen in de wacht ligt de ritmesectie in handen van Martijn van Eeden en oud gediende Paul Franken. Om meer body aan het geheel te geven is een tweede gitarist aangetrokken in de vorm van Joost Hofstede en heeft de band haar huidige vorm gevonden. Een lekker feestje om het jaar goed te beginnen, want ook in 2018 zitten muziekliefhebbers weer gebakken bij The Moonshine.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld