Japans restaurant Oishi Fusion

Nieuwe Nederlanders kunnen zich aanmelden voor fietsles

SLIEDRECHT – Participe Vluchtelingenbegeleiding Sliedrecht en dé Bibliotheek AanZet Sliedrecht organiseren woensdag 31 juli 2019 een leuk en uitdagend project. Nieuwe Nederlanders krijgen dan de kans om te leren fietsen. De les is tussen 13.00 – 17.00 uur bij de voormalige Groen van Prinstererschool aan Frans Halsstraat 1.

Aan het project kunnen maximaal vijftien mensen meedoen. Onder de tien deelnemers zal het project geen doorgang vinden. De deelnemers worden begeleid door acht vrijwilligers.

Het gaat om een project dat Sheila Kloppert organiseert ter afronding van haar actieve deelname als vrijwilliger bij Participe Vluchtelingenbegeleiding Sliedrecht. “Op de ouderwetse manier, vrijwilliger aan de zijkant dienend als zijwieltjes, hoop ik de dames de fietsvaardigheid bij te brengen. De fietsenmakers uit Sliedrecht leveren leenfietsen en een supermarkt heeft toegezegd een lekkere traktatie aan te bieden”, zegt Kloppert. 

Aanmelden
Wie als nieuwe Nederlander wil deelnemen, moet zich per e-mail aanmelden:  skloppert1963@hotmail.com of belt met Sheila Kloppert, tel. 06-18214944. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld