Japans restaurant Oishi Fusion

Nieuwe locatie voor Rebelyells tattoos en GreenFairy piercings

SLIEDRECHT – Ondernemingen Rebelyells tattoos van Saskia Remeijsen-van Mourik) en GreenFairy piercings van Illy Jansen zijn voortaan bereikbaar op hun nieuwe locatie, Kerkbuurt 117. Ze zijn verhuisd. Het vorige pand aan de Kerkbuurt is recent verkocht. 

Je kunt vanaf nu voor tattoos en piercings dus terecht in het voormalige pand van kapsalon Theties. (Foto Saskia Remeijsen)

Bij binnenkomst word je begroet bij de balie waar je aan de rechterkant een ruim assortiment aan allerlei (piercing)sieraden, shirt en andere leuke items kunt bekijken en kopen. Links van de balie is de werkruimte waarin de piercings en tatoeages worden gezet. De piercings worden gezet door Illy van Greenfairy Collective en iets verder door naar achteren kun je bij Saskia van Rebelyells terecht voor tatoeages. Je kan op afspraak terecht maar binnenlopen is zeker geen probleem.

Pro-lgbtq
Rebelyells is in 2005 begonnen en is in 2017 de samenwerking met GreenFairy aangegaan. Daardoor kon Saskia zich compleet op het tatoeëren focussen en nam Illy het piercen over. Dit doen ze nu al twee jaar met succes. Daarnaast staat de shop er ook om bekend dat zij pro-lgbtq zijn waardoor ze dagelijks met trots de regenboogvlag voeren. 

Openingacties
In verband met de vakantieperiode vindt de ‘officiële’ (her)opening plaats op zaterdag 7 september 2019, tegelijk met de Late Summer Fair op de Kerkbuurt. Men is dan van harte welkom om onder het genot van een traktatie de zaak te komen bekijken. Ook zijn er die dag openingsacties. Deze verschijnen binnenkort op Facebook.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld