Nieuwe eigenaars boekhandel De Gruijter

SLIEDRECHT – Tim van der Beek en Jim Cornelissen nemen boekhandel De Gruijter over aan het Burgemeester Winklerplein. Dat berichten zij vrijdag 26 februari 2016. Tim was al eigenaar van kookwinkel de Gruijter aan het Burg. Winklerplein in Sliedrecht. 

Samen zijn Tim van der Beek en Jim Cornelissen nu eigenaar van zowel de kookwinkel als de kantoorboekhandel. (Eigen foto)

Boekhandel De Guijter is de afgelopen 6 jaar geleid door Danny van der Beek, die na jaren een andere weg wil inslaan. De Gruijter staat vooral bekend als de winkel waar “je alles kan vinden” Dit familiebedrijf met takken in o.a.  Papendrecht bestaat al ruim 100 jaar. De boekhandel in sliedrecht bestaat alweer 38 jaar, groot gemaakt door Harm en Els van der Beek, die tot aan januari dit jaar aan Danny’s zijde hebben gestaan. In de winkel is alles te vinden, kantoor benodigdheden, wenskaarten, hobby, speelgoed, multimedia en er zit zelfs een fotostudio waar je als één van de weinige plaatsen in sliedrecht nog pasfoto’s kunt laten maken.

Modernisering
Op dit moment zijn Tim en Jim de winkel behoorlijk op de schop aan het nemen. Een nieuwe look en frisse wind er doorheen. De veranderingen in de winkel zijn nu al zichtbaar. Meer ruimte in de winkel, maar er staan zelfs meer spullen in. En dat is nog niet alles. Jim en Tim willen de winkel gaan uitbreiden met een interieurafdeling. De winkel moet van nu worden gericht op beleving, vakkennis en service. Ook de grote speelgoed afdeling beloofd een waar paradijsje te gaan worden voor kinderen. Met een duidelijke Engelse shop in shop-stijl om alle categorieën aan te geven. Zo is de Meidenhoek al gerealiseerd, compleet met roze kasten en paarse vloer.

6 gedachten over “Nieuwe eigenaars boekhandel De Gruijter”

  1. Vandaag ook even binnen geweest. Een hele verbetering. Niet meer zo benauwd en rommelig. Succes!

  2. Ben al vanaf het eerste uur klant bij het bedrijf, maar heb mijn twijfels over het succes van deze verandering. Het was een (kantoor)boekhandel, met als specialiteit: kranten en tijdschriften. Boeken stellen nauwelijks meer voor, dan een kleine BRUNA, speelgoed kwam er bij en dat kan ik nog begrijpen.
    Maar de nieuwe plannen: teveel en te weinig onderscheidend. Danny ga ik zeker missen. Hij was een kei in kennis en klantvriendelijkheid.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld