Nieuwe Alpha cursus van start; aanmelden vanaf nu mogelijk

SLIEDRECHT – Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd. Dinsdag 3 oktober 2023 gaat in Sliedrecht een Alpha van start. In veertien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 – 21.30 uur. 

Elke samenkomst begint met een maaltijd. Hét moment om, op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Daarna is er een inleiding van het onderwerp. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd.  

Aanmelden

Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha. Dat geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk hier online voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers. Of neem contact op met Frans Willemsen (ook voor aanmelden), tel. 06-54383195, e-mail: f.m.willemsen@solconmail.nl 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld