Nieuw schip Variatie wordt vrijdagmiddag officieel gedoopt

SLIEDRECHT – Het binnenvaartschip Variatie, dat kan bekend zijn in Sliedrecht. Er is nu een opvolger en ja, ook die het Variatie. Het schip van het varende echtpaar Gerrit en Corina Visser uit Sliedrecht is nieuw. Vrijdagmiddag 2 november 2018 om 16.00 uur dan wordt het schip in de haven van Sliedrecht gedoopt.

Corina en Gerrit Visser zijn trots op hun schip, dat 1700 ton zand en grind kan vervoeren. Ze varen in Nederland, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk. Veelal voor een vaste bevrachter uit Terneuzen. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Ze zijn op dit moment weer thuis in Sliedrecht. Gebruikelijk in het weekend, want dan zitten ze niet op de vaart. Ook fijn voor hun twee kinderen en altijd een moment van rust.

Tekst gaat verder onder tweet.

Feest
Schip Variatie is een schip met de modernste snufjes en uiteraard als binnenschip ook een schip om te wonen. Voor vrijdagmiddag is er een officieel programma. Vanaf 14.00 uur is open huis voor genodigden. Vooral (zaken)relaties komen langs en om 16.00 uur vindt de doop van het schip plaats. Vanavond wordt het feest voortgezet op de inmiddels ernaast afgemeerde passagiers-partyboot. Dan is er een feest met de familie. Gerrit Visser is jarig en dat wordt ook meteen gevierd.

1 gedachte over “Nieuw schip Variatie wordt vrijdagmiddag officieel gedoopt”

  1. Geachte Corina en Gerrit Visser,
    Gefeliciteerd met jullie nieuwe schip. Toen wij een neven en nichten dag hadden zijn we bij jullie aan boord geweest in de haven van Sliedrecht. Ik zou graag jullie een telefonisch willen spreken maar ik kan jullie telefoonnummer nergens vinden. Zouden jullie mij willen bellen op nummer 0348-441629?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld