Nieuw boek schrijver Dick van Kooten uitgekomen

SLIEDRECHT – De Sliedrechtse auteur Dick van Kooten heeft een nieuw boek uitgebracht ‘Wereldreizen, You…sit en andere (eigen)aardigheden in 57 landen’. Het boek telt dertig hoofdstukken.

Het boek bevat 212 pagina’s waarvan 32 pagina’s met kleurenfoto’s en 30 verhalen die zich afspelen zich af in veel van de 57 landen die Van Kooten met zijn vrouw bezocht.

Het boek heeft een zachte maar stevige omslag, voorzien van een mooie, glanzende, beschermende laag. Het is garenloos gebrocheerd.

Belevenissen
De verhalen zijn vaak humoristisch; in sommige landen is de realiteit onvoorstelbaarder dan welk bedacht verhaal ook. Het gaat over ontmoetingen, zoals met de premier van Bhutan, over taxichauffeurs zonder rijbewijs, over kampvuren of huurauto’s. Over televisieprogramma’s waarin de kijker voor de gek wordt gehouden, of interviews van het echtpaar Van Kooten in het Australische of Canadese journaal. En nog veel meer; allemaal afkomstig uit hun eigen ervaring.

Verkooppunten
Wie het boek wil kopen kan terecht bij de lokale boekhandel. Het boek ligt op voorraad bij De Gruijter in Sliedrecht en Papendrecht, De Waard in Sliedrecht, Primera Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht en Bruna Papendrecht. Het is ook op bestelling leverbaar bij iedere boekhandel en online boekhandel. Meer informatie vind je ook op de website van Dick van Kooten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld