Nieuw bestuur voor Woonboulevard Sliedrecht

SLIEDRECHT – Woonboulevard Sliedrecht heeft sinds dinsdag 7 december 2021 een nieuw bestuur. Erik de Ruiter (Hareco), Piet Adriaanse (Keukenhof), Gert-Jan Vermaas (Vermaas) en Jolanda Bernhard (Verschoor Wonen) blazen de Woonboulevard Sliedrecht nieuw leven in. “We willen er met elkaar wat leuks van maken. We voelen een positieve vibe met deze nieuwe groep als we aan het brainstormen zijn. ‘Samen’ wordt het uitgangspunt”, laat het bestuur weten.

Er is een nieuw, enthousiast bestuur voor Woonboulevard Sliedrecht. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Eerst wil het bestuur terug naar de kern. “Waar staan we op dit moment en wat willen we op korte- en op de langere termijn bereiken? Ook willen we binnen de vereniging niet alleen vergaderen en communiceren vanuit het bestuur, maar ook informele activiteiten organiseren zodat de ondernemers onderling zich ook meer betrokken voelen bij de gang van zaken”, aldus het bestuur, dat verder bericht: “We willen onze goede contacten met de gemeente Sliedrecht behouden en versterken. We hopen samen met hen de uitstraling van de Woonboulevard een boost te geven en op een groot draagvlak voor dit bestuur. Wij hebben er heel veel zin in!”

Tekst gaat verder onder tweet.

Het vorige bestuur bestond uit Maarten Kop (Berg&Berg, Auping), Henk Klop (Hartog Wonen en Profijt meubel) en Wim Gort (Gort).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld