Nederlands Kampioenen onder springers omnisportvereniging Synergos

ROTTERDAM / SLIEDRECHT – Op het Nederlands Kampioenschap dubbel mini trampoline en trampoline springen in Rotterdam hebben leden van omnisportvereniging Synergos zaterdag 25 juni 2022 mooie resultaten gehaald. Dat  leverde in de hal van Ahoy verschillende prijzen op voor de Sliedrechtse deelnemers en Nederlands Kampioenen!

Op de dubbelmini behaalde Willianne van Kempen in de jongste leeftijdscategorie, in de 2e divisie, de 3e plaats. Het is nog even de vraag of de score correct is. Mocht deze gewijzigd worden, dan zou zij ook 1e geworden kunnen zijn. Nog even spannend dus of zij zich Nederlands Kampioen mag noemen. Op de foto v.l.n.r. Willianne van Kempen, Caillin Polack, Wendy van der Zande, Fiene van der Aa en Lois de Jager. (Foto omnisportvereniging Synergos)
 
Joëlla van Rijsbergen behaalde op de dubbelmini trampoline de 1e plaats en is dus Nederlands Kampioen in de 2e divisie Jeugd 1 meisjes. Ook Caillin Polack werd Nederlands Kampioen in de 2e divisie Jeugd 2 meisjes. Wendy van der Zande behaalde in deze categorie ook een mooie 3e plaats.
 
Synchroonspringen
Nikita de Kock, Fiene van der Aa en Dewy van Andel deden mee op zowel de grote trampoline als op de dubbel mini. Fiene behaalde op de grote trampoline een 3e plaats bij de 3e divisie junioren en Fiene en Dewy behaalden een 3e plaats bij het synchroonspringen op de trampoline. Op de dubbelmini behaalde Fiene bij de 2e divisie junioren ook nog een 2e plaats. Nikita was haar net voor op de dubbelmini en behaalde de 1e plaats en werd daarmee Nederlands Kampioen in de 2e divisie Junior Meisjes.
 
Tie-break regel
Bij de 3e divisie senior trampoline en de 2e divisie senior dames op de dubbelmini kwamen Larysa en Lois in aktie. Lois behaalde op de trampoline de 3e plaats. Larysa werd op de dubbelmini gedeeld 1e. Er is een tie-break regel toegepast en daarom kreeg zij de 2e prijs. Bij de 2e divisie Junior en Senior Heren behaalde Ramin Zabi een mooi 3e plaats bij het dubbelmini trampoline springen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld