Nationaal Integratiediner in kantine Dirk van den Broek

SLIEDRECHT – Jaarlijks vindt op de tweede donderdag van oktober het Nationaal Integratiediner plaats. Donderdag 13 oktober 2016 koken duizenden mensen met verschillende achtergronden op honderden locaties gerechten met elkaar en voor elkaar. Dit jaar doen ook alle Dirk van den Broek supermarkten mee, waaronder Sliedrecht.

Het diner voor personeel vindt plaats van 17.00-20.00 uur in de kantine van het filiaal. Het eten is bereid door medewerkers van verschillende culturen binnen Dirk. 

Het Nationaal Integratiediner is een ontspannen en smakelijke manier om elkaars cultuur en achtergronden te ontdekken en om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen. Marcel Huizing, directeur Dirk: “Wij vinden dit een mooi initiatief en zeer toepasbaar op Dirk. Een mix van culturen en eten passen natuurlijk prima bij onze supermarkten. Een team functioneert het beste als je elkaar kent en weet wat je van elkaar kunt verwachten. Daarom sluiten we ons aan bij dit initiatief.”

Geen hinder
Medewerkers van verschillende culturen en afdelingen die het leuk vinden om te koken, gaan in het filiaal voor hun collega’s diverse gerechten koken en samen opeten. “Op die manier brengen we medewerkers dichter bij elkaar.” Het diner vindt plaats van 17.00 tot 20.00 uur in de kantine van elk filiaal. “Onze klanten zullen geen hinder ondervinden van dit evenement. Alle medewerkers krijgen de gelegenheid om aan te schuiven bij de maaltijd, maar we zorgen natuurlijk wel voor voldoende bezetting op de winkelvloer”, zegt Huizing.

Dirk
De supermarktketen is sinds 1 januari 2009 onderdeel van Detailresult Groep NV. Het familiebedrijf Dirk van den Broek omvat 113 winkels met een kwaliteitsdiscountformule. Detailresult Groep NV heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transport. Dirk winkels zijn gevestigd in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel, Friesland en Zeeland. Tot slot zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra en slijterijen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld