Nationaal Baggermuseum biedt vanwege corona virtuele rondleiding

SLIEDRECHT – Wie niet kan wachten om hét Nationaal Baggermuseum aan Molendijk 204 fysiek te bezoeken (vanwege corona niet mogelijk) kan online genieten van een rondleiding. Het museum is door de inzet van een professionele vrijwilliger volledig gescand.

De virtuele rondleiding vind je op de website van het Nationaal Baggermuseum. (© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

Concreet betekent dit dat je vanuit je stoel met I-pad, telefoon of laptop kan bewegen door de tentoonstelling scheepswrakken en het museum bewegen. “De tentoonstelling Scheepswrakken is inmiddels al afgebroken en door de voorlopige sluiting van het museum helaas door weinig mensen gezien. Dankzij deze virtuele rondleiding kun je de tentoonstelling toch bekijken”, legt woordvoerder Elke Scheffers van het Nationaal Baggermuseum uit. Wil je meer zien? Scheffers: “Loop dan daarna naar onze vaste opstelling en bekijk onze collectie historische en moderne modellen van baggervaartuigen en neem een kijkje in het ‘kantoor-aan-huis’ van Leendert Volker.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld