Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

De Hooizolder begint na zomerstop weer met knutselen

SLIEDRECHT – Het nieuwe seizoen bij de Hooizolder is weer begonnen. Het natuur- en milieu-educatiecentrum bericht woensdag 31 augustus 2016 dat het een programma heeft samengesteld voor zowel onder als na schooltijd. 
 
Natuur- en milieu-educatiecentrum De Hooizolder is gevestigd in het Burgemeester Feitsmapark naast de kinderboerderij. (Foto Sliedrecht24)

Veel groepen komen ook dit jaar weer langs voor lessen van mijnheer Carl. De Buitenschoolse Activiteiten (BSA) zijn er niet meer, maar volgens De Hooizolder hoeven de kinderen toch niet stil te zitten.

Knutselen
Woensdag 7 september 2016 begint het knutselen bij Oud of the box. Vanaf 14.00 uur zijn kinderen welkom op de ‘oude Hooizolder’. Tijdens deze middag knutselen de jonge deelnemers met oude rest- en afvalmaterialen van bedrijven, maar ook van thuis om dit afval weer een nieuw leven te geven. Op dezelfde dag en op hetzelfde tijdstip begint ook ‘knutselen met juf Hester’. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina of website van het Feitsmapark.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld