Na speech van Stuij bewustwording ondernemers-winkeliers groter

door Peter Donk
SLIEDRECHT – In partycentrum De Lockhorst werd woensdagavond 9 oktober 2019 een bewustwordingsavond over brandveiligheid en winkeldiefstal georganiseerd door de winkelgebieden Kerkbuurt en Burgemeester Winklerplein. Spreker was onder meer Fred Stuij, die de aanwezige ondernemers-winkeliers onder meer wees op de gevaren van winkeldiefstal. 

Winkelcriminaliteit is een ernstig probleem. Spreker was onder meer Fred Stuij, geboren en getogen Sliedrechter en oud-ondernemer in de beveiligingsbranche onder meer voor winkels. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder tweet.

Stuij vertelde prachtig en op indringende wijze, bijna spannend zelfs, over de gevaren en ‘winkelspoken’ die er soms kunnen zijn. Verschillende voorbeelden kwamen voorbij. Of het nou gaat om interne diefstal van de baas of winkeldiefstal in algemene zin het kost je als ondernemer veel geld en tijd. Gelukkig kun je zelf genoeg doen om interne- en externe winkelcriminaliteit te beperken. Wanneer je als ondernemer bewust omgaat met winkelcriminaliteit en veiligheid verklein je volgens Stuij de kans op interne criminaliteit aanzienlijk.

Voorkomend
Brand is iets waaraan we liever niet denken. Want zelfs een kleine brand kan al veel schade en leed aanrichten. Gelukkig kun je met een paar simpele maatregelen brand voorkomen. Of als het toch mis gaat, de schade beperken. Tijdens de bijeenkomst werd een twintigtal belangstellenden geïnformeerd over de belangrijkste zaken van brandveiligheid in en om zijn of haar bedrijf. Na een uitleg over brandveiligheid volgde rondetafelgesprekken in drie groepen over de thema’s. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld