Motorcoureur Ulrich zet prachtig resultaat neer in OW Supercup 600

ASSEN / SLIEDRECHT – Voor motorcoureur Djim Ulrich is het seizoen 2017 – 2018 in de OW Supercup 600 goed verlopen. Zaterdag 13 oktober verzamelde hij de laatste punten. In het eindklassement bezette hij een vierde plaats.

Tijdens het aansluitende kampioensfeest werden de eerste vijf van elke klasse gehuldigd. Djim Ulrich eindigde als vierde. (Foto Marion Emeis / Team Ulrich)

Er werden zaterdag twee wedstrijden verreden. Er was nog een mogelijkheid om de derde plaats in het klassement te winnen, maar de  eerste drie koplopers waren te sterk. Toch wist Djim Ulrich voldoende punten binnen te halen om de vierde plaats in het klassement op zijn naam te schrijven.

Hoog niveau
Ulrich kan terug kijken op een succesvol seizoen, waarin hij verschillende keren een podiumplaats wist te halen. Het niveau lag hoog. Volgens Team Ulrich hebben de sponsoren en zijn familie daaraan bijgedragen.