Mooie resultaten bij verkoop spullen op braderie Beth-El kerk

SLIEDRECHT – Het was gezellig druk op de braderie die de Beth-El kerk zaterdag 2 juli 2022 organiseerde rond de Johannes Calvijnschool aan de Scheldelaan. Vooral de verkoop bij opbod leverde de kerk geld op. De opbrengst wordt bij de nieuwbouw van de kerk gelegd.

Ook werden spullen bij opbod verkocht. Een krentenbrood van een meter bracht bijvoorbeeld € 2.000,– op! (zie foto onder). Tien eieren gingen weg voor € 34,– en een fruitmand voor € 310,–. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Twee springkussens waren er ter vermaak van de allerkleinsten. In de kramen waren boeken en cd’s te koop. Maar ook bijvoorbeeld speelgoed, (foto)kaarten en sieraden. Wie wat lekkers mee naar huis wilde nemen, kwam ook aan zijn of haar trekken. Wijn, noten of kaas… het was te koop. Ook fruit! Omdat de braderie het middaguur overbrugde, hoefde je niet naar huis om te eten of te drinken. Er was patat, kibbeling en ook een smoothie verkrijgbaar. 

2 gedachten over “Mooie resultaten bij verkoop spullen op braderie Beth-El kerk”

  1. Alle bezoekers haden grote waardering voor de goede organisatie door de braderie commissie. Het was ook een fijne ontmoetingsdag om de onderlinge band te versterken.

  2. Namens de braderiecommissie van de Beth-El kerk zijn we blij met alle bedrijven, inwoners en gemeenteleden. Van binnen en buiten Sliedrecht die zich hebben ingezet of gewoon gezellig zijn geweest of op welke manier dan ook, hebben mee geholpen aan een super geslaagde en fijne braderie, en zo een steentje hebben bijgedragen aan de nieuwbouw van de kerk op de kerkbuurt, Met elkaar en voor elkaar is ons motto in de commissie en die sfeer was er hartelijke dank daarvoor. Mvg Arjan

Plaats een reactie

*=Verplicht veld