Monkey Town wil naar Sliedrecht

SLIEDRECHT – Speelparadijs Monkey Town is voornemens een vestiging te openen in Sliedrecht. Daarvoor loopt nu volgens initiatiefnemer Jaap de Meij een vergunningaanvraag bij de gemeente Sliedrecht. 

De vestiging in Sliedrecht zal straks deel uit gaan maken van bijna dertig Monkey Town-vestigingen in Nederland. Eigenaars van Monkey Town Bleiswijk Jaap en zijn zoon Daley de Meij zijn de initiatiefnemers voor een vestiging in Sliedrecht.

Werkgelegenheid
De onderneming wil zich vestigen naast Loods5 op het bedrijventerrein Nijverwaard. Jaap de Meij: “We willen een gebouw van 1800 tot 1900 vierkante meter neerzetten voor de activiteiten. Het levert ook werkgelegenheid op. Naar verwachting kunnen we straks werk bieden aan twintig mensen. Het gaat dan vooral om part-timers. U moet dan o.a. denken aan mensen die begeleiden en toezicht houden.”

Veel te doen
Monkey Town is een veelzijdig overdekt speelparadijs waar leuke activiteiten te doen zijn, en waar je lekker kan spelen. De ouders kunnen op hun gemak zitten op de lounge banken of op luxe leren stoelen. Voor de kinderen zijn er mega grote trampolines, een groot oneindige speelkooi met veel hindernissen, groter maak je ze niet mee, crossen in de formule wagentjes, en wie is de snelste op de dubbele rodelbaan. Kinderen kunnen in Monkey Town naar harte lust spelen.

6 gedachten over “Monkey Town wil naar Sliedrecht”

 1. We are very happy to have such an indoor play ground here in Sliedrecht.
  I am very excited about it.
  However, i will be happy if i can have the opportunity to work there as well.
  So i was wondering how can one apply to woek there.

 2. Ik ben er heel blij om en wil daar ook graag gaan werken. Hoe kan ik solliciteren?
  Met vriendelijke groet,
  Johana

 3. De vergunningprocedure loopt, hebben wij begrepen. Mogelijk al dit najaar is dan de opening.

 4. Beste Karin,

  De vergunningaanvraag loopt nog bij de gemeente. Je zou contact op kunnen nemen met Monkey Town in Bleiswijk.

  Vr.gr.,
  Redactie Sliedrecht24

Plaats een reactie

*=Verplicht veld