Mollet ook volgend seizoen hoofdtrainer SKC Merwede/Multiplaat

SLIEDRECHT – Hoofdtrainer Raymond Mollet blijft ook volgend seizoen bij de Sliedrechtse Korfbal Club Merwede/Multiplaat. Dat bericht de vereniging vrijdag 26 maart 2021. Mollet is al vier jaar aan de club aan de Thorbeckelaan verbonden.

De afgelopen periode heeft de Technische Commissie met Raymond Mollet gesproken over contract verlening. De spelersgroep is op de hoogte dat het contract met hem voor het seizoen 2020-2021 wordt verlengd. (Archieffoto SKC Merwede/Multiplaat)

Raymond werkt met veel plezier met de selectie en de overige stafleden van onze club en komt daarvoor graag naar Sliedrecht. De trainer/coach ziet nog voldoende uitdaging om met de spelersgroep verder te groeien. Ook de spelersgroep wil graag verder met de trainer. Het afgelopen seizoen waren de mogelijkheden om te trainen en wedstrijden te spelen helaas beperkt.

1 gedachte over “Mollet ook volgend seizoen hoofdtrainer SKC Merwede/Multiplaat”

  1. Raymond, nu maar hopen dat z.s.m. de wedstrijdkompetitie wordt hervat of opnieuw gestart. Mooi dat je voor S.K.C. Merwede/Multiplaat (voorlopig) behouden blijft. Alvast veel succes!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld