MOHANLAL XL Tankstation Carwash Sliedrecht houdt drie dagen Black Friday actie

SLIEDRECHT – Dit jaar trekt MOHANLAL XL Tankstation Carwash Sliedrecht aan Marisstraat 3 de Black Friday actie van vandaag, vrijdag 24 november 2023, door gedurende het gehele weekend, dus ook zaterdag 25 en zondag 26 november 2023.

Maatschappelijk betrokken ondernemer Ravi Ryan Mohanlal zegt alle Sliedrechters en omwonenden het gehele weekend de kans te willen geven de vernieuwde carwash wasstraat te bezoeken op bedrijventerrein Nijverwaard. (Foto MOHANLAL XL Tankstation Carwash) 

Tijdens deze spetterende dagen zullen er verschillende deals en sales te vinden zijn met korting tickets op locatie, of online gratis wastegoed.

Stunt idee
De innovatieve ondernemer denkt zelfs aan een grote stunt door een heuse rad van fortuin te installeren voor de decembermaand. Elke bezoeker maakt kans volgens Mohanlal op leuke cadeaus, waaronder zelfs als hoofdprijs een reis. Ook kun je een geheel verzorgd avondje uit winnen met een diner, of een leuke activiteit. 

Waspas
Bezoekers kunnen maximaal profiteren met gratis en extra wastegoed bij online opwaarderingen. Mocht je nog geen waspas hebben of een unlimited onbeperkt wassen abonnement, dan kun je deze eenvoudig hier online aanmaken.

Stofzuigen overdekt
De vernieuwde vestiging van MOHANLAL XL biedt daarnaast ook overdekt stofzuigen aan, een 4D laserdiscowash voor het gehele gezin, express shop met lekkere drankjes en klinkt er muziek over het gehele terrein. Ondernemer Ravi Ryan Mohanlal ziet zijn onderneming voor de klant als een beleving en niet als zo maar een wasstraat.

1 gedachte over “MOHANLAL XL Tankstation Carwash Sliedrecht houdt drie dagen Black Friday actie”

  1. Zo goed vind ik deze wasstraat niet, geen goede waslaag na het wassen, het apparaat om de vloermatten schoon te borstelen werkt niet, evenals de spuit om een luchtje in je auto te spuiten, mij zie je daar niet meer.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld