Mijnster en De Borst als cabaretduo GROFFUIL vanaf november op het podium

door Peter Donk
SLIEDRECHT – Sliedrechters Bart Mijnster (50) en Peter de Borst (53) staan vanaf november 2023 op het podium als de wereldverbeteraars Ger en Goof in het cabaretduo GROFFUIL. Ze kennen elkaar al wat langer. Ooit zaten ze samen in podiumgroep Huppethe. Vorig jaar kwamen ze elkaar weer tegen bij een reünie en raakten in gesprek. Dat leidde tot de oprichting van het cabaretduo GROFFUIL. 

Bart Mijnster en Peter de Borst gaan komend najaar de bühne op als het cabaretduo GROFFUIL. (Foto GROFFUIL)

Hun beider passie voor humor, theater, typetjes en cabaret is nog steeds aanwezig en pratende weg raakten ze opnieuw geïnspireerd om iets nieuws te doen. Samen opnieuw het podium op. Samen cabaret maken. 

Eerste voorstelling
In Muziekcentrum Wilhelmus, het onderkomen van Wilhelmus’ Muziekkorpsen aan P.A. de Genestetstraat 31, is zaterdag 4 november 2023 de première. GROFFUIL komt met een anderhalf uur durend programma, tussen 20.30 – 22.00 uur. De eerste cabaretshow ADAM 2.0. De show is een mix van absurde typetjes, stukjes stand-upcomedy, humor met dubbele lagen, verrassende dialogen, soms ruwe en rauwe hilariteit en dan weer zoete en zachte heelmeesters. Om te laten zien wie ze zijn, plaatst GROFFUIL de komende tijd meer foto’s, berichten en ludieke video’s op hun Facebookpagina en hun TikTok account. Komende weken begint de ticketverkoop. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld