Merwede/Multiplaat te sterk in wedstrijd tegen Excelsior

SLIEDRECHT – De spelers van het eerste team van korfbalvereniging Merwede/Multiplaat ontvingen zaterdag 30 september 2017 Excelsior uit Delft. Merwede/Multiplaat kwam goed uit de startblokken en wist het sterke spel vast te houden. Ze wonnen met 23-14. 

Het team was fanatiek en vol strijdlust en dat was te voelen vanaf de zijlijn. Het was snel duidelijk dat Merwede de betere ploeg was. (Foto Merwede/Multiplaat)

Merwede kwam snel op voorsprong. Deze voorsprong hebben ze ook de gehele wedstrijd vast kunnen houden. Toch leek het na de rust even alsof Merwede/Multiplaat gas terug nam waardoor Excelsior beter in de wedstrijd kon komen. Dit werd ook door de spelers opgemerkt. De spelers deden weer een tandje bij en de stand liep steeds verder uit.

Trotse coach
Deze wedstrijd werd duidelijk gekenmerkt door de balans van scorend vermogen. Iedere speler kon tot scoren komen en de kansen werden deze wedstrijd ook veelvuldig benut. Het einde van de wedstrijd naderde en bij coach Arthyn Muller was een duidelijke opluchting te zien. Zijn eerste reactie was dan ook ‘ongehoord, ongehoord dat er eindelijk zoveel doelpunten gemaakt worden en we met de score boven de 20 uitkomen.’ Een mooie reactie van een trotse coach. De scores: Steven Bakker(3) Ramon van Meeteren(3) Robbert Bakker(3) Dennis van Eijl(2), Iris Bakker-van Eijl(6) Tessa Visser(3) Jolanda Redelijkheid(1) Eveline Bakker(3)

Plaats een reactie

*=Verplicht veld