Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Melvin kijkt mee achter schermen bij SBS6

AMSTERDAM / SLIEDRECHT – De droomdag van Melvin (22) uit Sliedrecht is dinsdag 15 december 2015 uitgekomen. Een dag waarbij hij een kijkje nam achter de schermen bij de commerciële omroep SBS6 in Amsterdam.

Melvin genoot van zijn droomdag, waarbij hij een kijkje achter de schermen mocht nemen bij en met de medewerkers van Hart van Nederland (Foto stichting Dromen Zonder Beperking)

Dat deed Melvin samen met zijn begeleider Matthijs en een team van stichting Dromen zonder beperking bestaande uit vrijwilligers Angelique en Petra, aangevuld met coördinator Esther. 

Rondleiding
Bij SBS6 werden ze hartelijk ontvangen door presentatrice Selma van Dijk, bekend van het programma Hart van Nederland. Bij de omroep kregen ze een rondleiding over de redactie, waar ook Shownieuws zit. Alle medewerkers waren zeer gastvrij en vertelden over hun werk. In sommige gevallen mocht de jonge Sliedrechter letterlijk even in hun stoel zitten om hun werk voor even over te nemen.

Videoboodschap
Nadat de inmiddels verzamelde handtekeningen hun plaatsje hadden gekregen in het door boekhandel de Waard ter beschikking gestelde album, ging Selma van Dijk het gezelschap voor naar een volgend gebouw, waar de tv-studio’s zijn. Daar kon Melvin ervaren hoe het voelt om achter de presentatiedesk te staan en een promo voor een programma te maken. Tijdens de repetitie van Shownieuws, waarbij hij naast presentatrice Airen Mylene mocht plaatsnemen volgde nog een grote verrassing. Een speciaal item over GTST, dat zou worden toegelicht door Babette van Veen. Maar wat volgde was een persoonlijk aan Melvin gerichte videoboodschap!

Studio
De reactie hierop was de aanzet voor een kort interview, dat door de regie werd vastgelegd. Toen het om 18.00 uur tijd was voor de live-uitzending van Hart van Nederland nam het droomteam plaats in de regieruimte. Melvin en zijn begeleider mochten bij wijze van hoge uitzondering in de studio meekijken en konden op die manier ook het werk van dichtbij zien. Na met moeite afscheid genomen te hebben van alle medewerkers toog het gezelschap, nog steeds in gezelschap van Selma van Dijk, naar de volgende locatie.

Hilariteit
In tapasrestaurant “Puerta Pata Negra” volgde de smakelijke, gezellige afsluiting van deze prachtige dag. Hier kon even nagepraat worden. Als Selma van Dijk uiteindelijk afscheid moet nemen (zij werd weer in de studio verwacht-red.) is het alsof de dromer afscheid neemt van een goede vriendin. Als het gezelschap plaatsneemt in de bus van Snelle Vliet Touringcars voor de terugreis naar Sliedrecht, komen ze bij toeval nog een aantal BN’ers tegen. Melvin pakt deze gelegenheid voor nog een “bonusfoto” natuurlijk gelijk aan, tot grote hilariteit van zowel de BN’ers als het droomteam. Bij thuiskomst weten allen die van deze mooie droomreis getuige mochten zijn dat de missie geslaagd is.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld